فایزفایل

faezfile

فایزفایل

faezfile

پاورپوینت فصل دوم کتاب مبانی طراحی آموزشی (رویکرد های یادگیری و طراحی آموزشی)


پاورپوینت-فصل-دوم-کتاب-مبانی-طراحی-آموزشی-(رویکرد-های-یادگیری-و-طراحی-آموزشی)
پاورپوینت فصل دوم کتاب مبانی طراحی آموزشی (رویکرد های یادگیری و طراحی آموزشی)
فرمت فایل دانلودی: .rar
فرمت فایل اصلی: pptx - پاورپوینت - قابل ویرایش
تعداد صفحات: 53
حجم فایل: 783 کیلوبایت
قیمت: 40000 تومان

پاورپوینت فصل دوم کتاب مبانی طراحی آموزشی (رویکرد های یادگیری و طراحی آموزشی) نوشته داریوش نوروزی و سیدعباس رضوی در قالب pptx و حجم 53 اسلاید:

بخشی از متن:
فناوری آموزشی با به کارگیری پایه های نظری روانشناسی یادگیری و روان شناسی تربیتی، از روشهای موجود در حوزه طراحی آموزشی استفاده می کند. نتیجه این ،تعامل ایجاد یک برنامه آموزشی است که میتوان در آن نظریه های مختلف را به کار برد و کارایی و اثر بخشی هر یک را آزمود طراحی آموزشی ابزار تدریس و آموزش است و موجب میشود مواد آموزشی مؤثرتر و کارآمدتر باشند.
از آنجا که طراحی آموزشی بر رویکردهای آموزشی خاصی استوار است، بنابراین لازم است ابتدا درباره هر یک از رویکردهای سه گانه آموزشی یعنی رفتار گرایی، شناخت گرایی و ساختن گرایی بحث شود.

رفتارگرایی
رفتار گرایی نظریه غالب نیمه اول قرن بیستم بود رفتار گرایی به عنوان رویکردی به آموزش و یادگیری بر رفتار قابل مشاهده و اندازه گیری تأکید می کند. به عبارت دیگر، نظریه یادگیری رفتارگرایی بر رفتارهای ذهنی قابل مشاهده و مشخص تأکیـد می ورزد. در این رویکرد یادگیرنده سعی میکند خود را با محیط انطباق دهد و در این فرایند نقش انفعالی داشته باشد. این نظریه بر اساس مطالعات پاولف"، اسکینر و ثرندایک شکل گرفت.
رفتار گرایان معتقدند که هر رفتاری را میتوان به اجزای تشکیل دهنده آن تجزیه کرد. با آموزش مهارتها و رفتارهای جزئی است که یک رفتار کلی آموخته می شود.
بر اساس این رویکرد یادگیری هنگامی انجام میگیرد که تغییر قابل اندازه گیری در فراوانی عملکرد مشاهده شده صورت گرفته باشد. یادگیری در حقیقت تقویت رابطه بین رفتار (پاسخ) و عامل ایجاد کننده آن محرک است. پس از آنکه یادگیرنده تمرینهای لازم را انجام داد بین محرک و پاسخ رابطه ای برقرار می شود و در اصطلاح گفته می شود یادگیری صورت گرفته است. در این دیدگاه مهم ترین عاملی که بر یادگیری تأثیر میگذارد شرایط محیطی است. این شرایط محرک و چگونگی ارائه آن را در بر می گیرد. آموزش نیز در حقیقت شرطی سازی یادگیرنده است.
در این رویکرد نقش حافظه چندان مورد بررسی قرار نمی گیرد، اما گفته می شود یادگیرنده باید به کسب عادت بپردازد تمرین سبب میشود که یادگیرنده بتواند پاسخ خود را در مقابل محرک تثبیت کند.

*توجه* 
برای دریافت فصل های دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد